Aragonese Toño Rodríguez, a “chef of awards”, shines all over the world with his Michelin star.

Aragonese Toño Rodríguez, a “chef of awards”, shines all over the world with his Michelin star.

When he was 18 years old, Tono Rodriguez had an earring. Es una estrella Maybe a premonitory de que se iba a convertir en una de la cocina. En La Era de los Nogales has created a gastronomic temple in Sardas – a small town belonging to Sabinánigo – with a view of Aragon in the windows and on the plateau..

La cocina de Toño es divertida, como él. Claro, emotional, humble, trabajador, competitive, servant and inquieto. By taxi you can stop at Madrid Fusión or by taxi. Porque no para.

Nació en Jaca y aprendió cocina de la mano de su madre. “I would like to thank my parents: my mother, who is also a chef, and my father, who always taught me to do things perfectly.”agradeció cuando el pasado mes de marzo recogió el title de Cocinero del Año.

Sacrifice sleepless nights and run for miles to take off your apron and show your imagination of the kitchen. Toño siempre es equipo, los nombra siempre que puede, les applaude y agracie. Unos jóvenes que son unos files escuderos que le cubren la espalda entre fogones allá donde va.

He trained at the Escuela de Hospitalería de San Lorenzo de Huesca, from where he went through the kitchens of Venta del Soton, Casbas and Margas. He was also in Quemada, Zaragoza. Y fue propietario de empresa Catering y Eventos del Pirineo. “Nuestra intention es abrir un restaurante de carta en la casa de campo en la que tenemos la finca para el cáterin – You can interview Heraldo. La Era de los Nogales shows that either imaginé el restaurante took place.

The offer is marked in the provinces. rucha del río Cinca, arroz de las Cinco Villas, trufa negra, cebolla de Fuentes, borraja, cerdo de Teruel… y un largo etcétera de recetas que altecen el valor de la despensa de la tierra. La Era de los Nogales is a restaurant full of details, even exclusive dishes made by Toño himself..

This year has been your year. Not only Cocinero del Año 2024 is announced, but also ha besado un sol Repsolhe won two bronze medals at the Stuttgart Culinary Olympics with his choice of Spanish cuisine and won the title of Mejor Restaurante de Aragón. Awarded the Global Chef Challenge de Rimini or Big Gourmand Michelin title.

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