Presenter of “Conexión Extremadura” Sarah Bravohad funny moments in the food section of the program. Pedro, cocinero with the app, I was making a recipe y, como se puede ver en el video sobre estas líneas, explica a la presentadora que le gusta más la pimienta negra recien molida.
“¿Y cómo es recien molida?”, pregunta Sara. “So, from the grinder,” explains the chef, pointing to the container he uses.es en grano y la mueles“. La presentadora coge el molinillo, sorprendida, y pregunta si no viene ya lleno de pimienta.”Eso lo lleno yo“, Pedro explained.
El cocinero muestra a Sara cómo se abre el molinillo para que you can use for things. “Ah, le echas aquí una pimienta que no es la del bote,” he says. “It's okay, Sarah“, answered Pedro, and he showed me the inside of the windmill están los granos de pimienta.
Sarah decides most public granos de pimienta Despite this program, it can be publicly confirmed: “La única que no se ha enterado soy yo“. “Pobrecita”, Cristina Pedroche después del momento vivido por Sara, “cuando se entere que el café también se muele y no viene en capsulas, va a flipar“.
You may also like
-
Munárriz reflects on Mazo's situation: “He wants to go, but the food will haunt him.”
-
Koldo Garcia assures that “95%” of what Aldama said is a lie: “He asked me to take a picture with the president.”
-
Ángeles Caballero qualifies the “duel of egos” in the clash between Aldama and Sánchez: “Es como si hubbiese empezado en una barra de bar”
-
Dani Mateo after the reflection of Wall Street Wolverine on women: “Cualquier día lo nombran ministro de Forocoches”
-
Alfonso Perez Medina: “Satisfaction with the investigation into the quality of the Anti-Corruption Fraud declaration”